forex trading logo

tweets

Duikdag 2 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Remco & Ilja   
zaterdag 16 november 2013 04:39

9 november 2013, Remco:

Vandaag hebben we een duikdag, dat betekend vroeg uit de veren en vroeg ontbijten. Om 8 uur ( mooie tijd )schuiven we aan de tafel, waar ons eitje, de boterhammen, een bakje jam en de koffie al klaar staat. We pakken de spullen bij elkaar, kan ik eindelijk mijn onderwater camera gebruiken,

( gisteren al ) die ik al 2 maanden mee loop te zeulen. Om 9 uur komen we bij de duikschool met zijn vieren. Wij hebben Teoh en Nicol zo gek gekregen om met ons mee te gaan. Dat was een aangename verrassing voor de duikschol. Vandaag duiken we in een andere duikschool, gisteren was niet echt een succes bij Barracuda diving. Vandaag zijn we bij IDC duikschool en geven ook deze duikschool een kans. De mensen zijn erg aardig en weten blindelings van elkaar wat ze doen.

We gaan 1 duik maken, volgens de planning van nu, eerst varen we naar Koda Gala, wat 20 minuten varen is, in een klein bootje. We jumpen in het water en genieten van een mooie duikstek, voor ons is het heerlijk duiken. We hoeven alleen elkaar in de gaten te houden en de Dive master, dit geldt voor Teoh en Nicole ook. Moet dat even lekker zijn voor de dive master, om met 4 instructeurs te duiken. De duikstek bestond uit mooi begroeide rotsen, veel vis en wat bijzondere vissen. Niet echt spectaculair maar wel heerlijk om weer te duiken. Als we weer terug zijn op de duikschool, krijgen we te horen dat ze speciaal voor ons nog een duik willen plannen. We gaan naar een wrak de conch, wij pakken de spullen en gaan na de koffie, met de boot naar de duikstek. Het zicht is niet echt goed een hoop zweefvuil, maar alsnog een meter of 8 zicht. Het wrak is in diversen stukken verdeeld, alleen de schroef is het deel, waarvan je ziet dat het een wrak is. Na wat camera werk tegen de stroming in, tussen de kwallen door zwemmen komen we na een uur weer boven. De baas van de duikschool heeft mij vanmorgen gevraagd of ik een film voor hem wil maken. Natuurlijk wil ik dat, voor een gratis duik! Nu is het inmiddels 14.30uur geworden en krijgen we aardige trek. We rennen naar Dolfin en bestellen een dubbele portie met patat en weer een cordon bleu. Het weer begint te betrekken en zware wolken komen op ons af waaien. We besluiten maar snel naar huis te gaan, voordat de hemel losbreekt en dat gebeurde, gelukkig waren we toen lekker thuis. De middag en avond lekker rustig aan gedaan. Het avond eten bestond ook uit een stukje kaas, jawel uit gouda.

Ilja heeft het ook maar een stukje oude kaas op een verse snee wit brood. Het was kaas maar niet oud en niet op een verse Hollandse witte boterham. We hebben kaas en het was best te nassen!

Comments  

 
#2 Remco & Ilja 2013-11-22 14:02
Deze duikschool was ook veel beter en ze waren erg blij met de film. Het heeft zelfs wat opgeleverd, op naar de volgende klus :-)
 
 
#1 Daniel en Carolien 2013-11-17 09:13
Klinkt veel beter deze duikschool!
En waren ze blij met de film?
 
 


Powered by Joomla!. Designed by: Modern Business template  Valid XHTML and CSS.