forex trading logo

tweets

Home wereldreis 2013/2014 Cambodja Een goede start van 2014
Een goede start van 2014 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Remco & Ilja   
donderdag 09 januari 2014 11:28

1 t/m 5 januari 2014, Remco

Ons 1e verhaal in Januari, daar gaan we dan. Wij hebben hard gewerkt aan onze kleur, insmeren, zwemmen, opdrogen, insmeren....zwemm.....opdro....zwe.....opd....z.....o.....

We hebben geen F... uitgevoerd. We hebben het druk gehad met naar het strand gaan, onze km zwemmen. Na die hele km zwemmen moesten we rusten en lunchen. Na de lunch, ploften we neer op onze strandbedden voor ons vaste strandtent, Sina. In de avond zijn wij naar verschillende restaurantjes geweest op de boulevard. Er is ook nog een Pizza, film avond georganiseerd met zijn zevenen. Wat een drukte en wat zijn we hier moe van geworden.

Samen met Simon, Phuspa en Lakita zijn we een aantal keren weggeweest in de avonden, naar restaurantjes en zelfs voor de 2e keer naar de karaoke bar.

Die avond hebben we ons rot gelachen, die avond waren ook Dave en Tara mee ( uit Australiƫ ).

Dave moest en zou met mij een nummer zingen, hij moest en zou met Tara een nummer zingen evenals met Phuspa. Hij wilde met iedereen een nummer zingen. Wij mochten als 1e een nummer zingen van Queen, het was een aanfluiting, maar we hebben helemaal in een deuk gelegen. Totdat Dave alleen een nummer ging zingen, hij koos een rock nummer en ik was aan het filmen. Op de film staat zijn gebrul en mijn gelach, zeer aanstekelijk kan ik zeggen, iedere keer als ik dit terug kijk krijg ik weer de slappe lach. Die avond is iedereen uit zijn dak gegaan, Ilja en ik hebben ook een nummer gezongen, ook van Queen. Dit was natuurlijk het mooiste duet van de avond. Het was ook een mooie afsluiter van de laatste avond Sihanoukville. Morgen gaan we door met reizen, het was een hele leuke tijd hier, wij hebben de feestdagen hier prima uitgehouden en wie weet komen we ooit nog eens terug ( misschien wel eerder dan gepland ).

 

 


Powered by Joomla!. Designed by: Modern Business template  Valid XHTML and CSS.