forex trading logo

tweets

Valentijnsdag! PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Remco & Ilja   
dinsdag 18 februari 2014 16:55

14 februari 2014: Jolanda

Hoe kan je je Valentijnsdag beter beginnen dan uit de nachttrein te stappen waar de vlooien en kakkerlakken je hebben besprongen. Gelukkig stond onze taxibusje al op ons te wachten. Hopelijk zijn de hotelkamers klaar zodat we ons eerst kunnen gaan douchen maar helaas daar moeten we nog een aantal uren (7)op wachten. Nou ja het is niet anders dan maar als een paar stinkende zwervers door de stad van Chang Mai zwerven voor diegene die dat wilde en niet konden wachten om de tempels te gaan bezoeken. De overige van de groep gingen eerst een duikje nemen in het zwembad om van de reis bij te komen en om het ongedierte van zich af te spoelen. Zo is het zwembad met watervlooien ontstaan.Omdat we zo vroeg de stad in zijn gegaan konden we een dienst meemaken van de Boeddhisten. Natuurlijk konden Remco en Marja niet serieus blijven en lagen dubbel van het lachen. Dan maar weer verder wandelen naar de volgende tempel. Op een gegeven moment waren we er ook wel klaar mee we voelde ons vies dus op naar het hotel. Gelukkig waren de kamers klaar lekker douchen! Zo we zijn weer fris en fruitig nu is het tijd om te gaan shoppen en dat hebben we en ook weer uitgebreid gedaan.

In de avond zijn we naar een boeddhistisch feest in een tempel geweest waar vele kaarsen werden ontstoken en gehummmmd. Fotocamera in de aanslag en maar wachten totdat alle fakkels zijn aangestoken. Dat duurde wel even laten we zegen anderhalf uur. Toen alles brandde zijn we de tempel ingegaan om te hummmmmen. Hiervan had iedereen wel honger gekregen dus op zoek naar eten want dan begint de vakantie pas echt. Op de lokale markt is er voldoende keus als je niet te kieskeurig bent en goedkoop wil eten wat je keuze ook is de smaak is goed. Het voordeel van vroeg op staan 03.30 uur is dat je een lange dag hebt, nadeel je bent doodmoe maar dan slaap je ook lekker.

Terug in het hotel lekker nog een douche nemen en dan naar bed wat we kunnen morgen dan wel uitslapen tot 06.30 uur het wordt weer een lange feestelijke dag want onze benjamin Carolien geeft een feestje en dat begint al vroeg en duurt tot in de kleine uurtjes.

 

 


Powered by Joomla!. Designed by: Modern Business template  Valid XHTML and CSS.