forex trading logo

tweets

Feestdag! PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Remco & Ilja   
dinsdag 18 februari 2014 16:57

15 februari 2014: Marja

Carolien is jarig, en uiteraard laten we dat niet ongemerkt voorbij gaan. Na een heerlijk ontbijt, waarbij kilo's bacon werden verslonden, kregen we het unieke filmpje van Remco en Ilja te zien. Dit keer in een andere setting, waarbij ons jarig jobje in de finale helemaal los ging.

Na enig zoeken werden de busjes gevonden,waarmee we de komende dagen gaan reizen. Tekenend voor de groep? Aankomen bij de hoofdingang, en weggewerkt worden bij de achteruitgang. We kwamen gelijk tot de ontdekking dat er nog 4 andere reizigers mee zouden reizen..... Na enig overleg offerden Remco en Ilja zich op om in de andere bus plaats te nemen. Slingers werden opgehangen in de verjaardagsbus en zo vertrokken we naar onze eerst bestemming, een orchidee├źn kwekerij. Voor Nederlandse begrippen een klein kwekerijtje, maar wel grappig om te zien. Na deze pitstop en wat overleg, werd er van plaats gewisseld, de sfeer in de bus met onze medereizigers was apart!!!!

Volgende bestemming wederom olifanten, dit keer geen mooie rit op de rug van deze mooie lompe beesten, maar een trainingskamp! Nadat de olifanten gewassen waren in de rivier, mochten ze laten zien hoe gemakkelijk ze boomstammen konden voortrekken en optillen.

Na de koffie en enig dwingend overleg met onze gids mochten we toch gezellig met z'n allen in 1 busje plaats nemen, en zo vertrokken we naar de grotten genaamd: Chiang dao cave. Vele foto's werden genomen, van de mooie beelden, maar ook van elkaar!

Na een kort ritje, een heerlijk lunch, in een gezellig restaurantje met mooi uitzicht op de bergen, werd de reis vervolgt naar een kleine lokale vers markt. Het bezoek aan het daarachter gelegen dorp was eigenlijk nog mooier. Kleine oude krotjes, afgewisseld door grote stenen huizen van waarschijnlijk smokkelaars, een kwadegeest uitdrijving voor de rituele slacht, en borduurles.

Moe en warm gingen we daarna richting hotel, met nog een klein stop bij een uitzichtpunt, en een bezoek aan nog een tempel.

Tijdens het eten was er verwarring, zoek de verschillen tussen een teaboy, en een toyboy. De oplossing werd al snel gevonden.

Na het eten nog een gezellig feestje gevierd voor ons jarig jobje. Het feestje werd met het bestellen van een laatste drankje knetterend afgesloten.

Zo was er weer een mooie dag voorbij.

 

 


Powered by Joomla!. Designed by: Modern Business template  Valid XHTML and CSS.