forex trading logo

tweets

Home wereldreis 2013/2014 Thailand Einde landtour, begin duiktour...
Einde landtour, begin duiktour... PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Remco & Ilja   
woensdag 26 februari 2014 15:01

18 februari 2014: ilja

Vanochtend voelt als vakantie! We hoeven eindelijk niet eens een keer vroeg op. Iedereen trekt zijn eigen plan voor in de ochtend. Remco en daniel gaan op pad voor massage, carolien, Marja en Richard willen nog wat bhoeddainkopen doen en gaan de stad in. Luc, jolanda en ik doen het rustig aan en gaan in de loop van de ochtend nog even op zoek naar een batterijlader. Ondertussen gaan we de nodige winkels niet uit de weg.

Er worden nog wat korte broeken, lange broeken en t-shirts ingeslagen, remco gaat nog even snel naar de kapper en dan is het tijd om naar het vliegveld te gaan. Alle bagage wordt weer verzameld en we vertrekken. Na een stief kwartiertje komen we aan. We vliegen met air asia en het inchecken gaat vlotjes. Dan komen de neuzen in actie want de geur van burger king en mac donalds komt langzaam onze kant op. Remco is niet meer te houden en rent naar de mac. De rest van de club weet de burger king te vinden. Toch gaan we gebroederlijk samen ons maaltje verorberen.

Dan is het tijd om in te stappen. Bij de douane moeten we wel nog even wat messen en scharen in leveren, toch jammer dat je dat niet mee kunt nemen.... De vlucht begint met wat stevige hobbels en luchtzakjes. Marja en ik zijn hier geen fan van en zitten met klamme handjes de vlucht van bijna 2 uur uit. Opgelucht zijn we als de wielen weer land raken. Welkom in phuket! En wat een welkom was het..... Na een kleine 10 minuten rijden komen we aan bij ons upgrade hotel. Het adamas beach resort is het mooiste hotel waar we ooit hebben geslapen. Niet voor niets 4 sterren. Als echte sterren laten we ons in elektrische golfkarretjes naar onze kamers brengen. Daar is het oh en ah wat de klok slaat. De biertjes worden uit de minibar gehaald en we vieren het begin van onze duiktour. Een paar van ons gaan op pad voor een duikschool, ik ga proberen om via onze liveaboard duikschool een pickup en mogelijk duiken te regelen. Dat lukt na wat heen en weer bellen en mailen en nu kan de vakantie beginnen! We gaan vervolgens ruim een uur weken in het zwembad. De temparatuur is 31 graden dus het is goed uit te houden. Wat een naar leven hebben wij toch! De avond vullen we met pizza eten en gaan daarna ons mandje opzoeken.

 

 


Powered by Joomla!. Designed by: Modern Business template  Valid XHTML and CSS.