forex trading logo

tweets

Home wereldreis 2013/2014 Thailand Meeting with the one who should not be named.
Meeting with the one who should not be named. PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Remco & Ilja   
woensdag 26 februari 2014 15:07

21 februari 2014: richard

Na weer een heerlijke nacht onder de sterrenhemel, we waren het toch eens dat de gangkast niet echt prettig was, op het voordek was het tijd voor duikdag 2 van de liveaboard waar er weer 4 duiken op de planning staan.

Om 06.45 was het weer tijd voor de eerste briefing van de dag voor een duik op de locatie Koh Bah Pinnacle. Het was leuke rustige duik voor de groep waar ik in zat maar de groep van Carolien, Daniel, Ilja en Remco hadden de eer om de eerste " The one who should not be named *" te spotten tijdens deze ochtendduik ( nee hoor we zijn niet jaloers ).

Maar wel geweldig om het enthousiasme en de gezichtsuitdrukkigen te zien nadat ze uit het water kwamen met allemaal een glimlach van oor tot oor.

Na weer een ontbijtje op het achterdek was het tijd om even te relaxen.

 

Om10.30 uur werden we weer opgetrommeld voor de briefing van duik 2 van deze dag. Dit keer gaan we naar Koh Bon (The Ridge ) en na de duik van de " anderen " was de verwachting hoog gespannen om The one who should not be named* te zien. Gelukkig werden we snel beloond en heeft iedereen meerdere gezien en werd het een duik om nooit te vergeten, nu kwam iedereen kwam het water uit met een glimlach van oor tot oor gelijk aan de " andere " groep van duik 1.

Helaas werd Guido getroffen door de griep en was hij niet in staat om de ervaring van de eerste 2 duiken te ervaren, gelukkig was hij voldoende hersteld om duik 3 wel mee tegaan.

 

Duik 3, om 14.00 uur weer een poging tot een briefing voor de duikstek Koh Tachai ( Batfish Rock ). Dit kwam niet helemaal uit de veren omdat er net een een andere variant van " The one who should not be named " *was gespot en we eigenlijk meer oog hadden voor het water dan voor het whiteboard waar de DM zijn verhaal op probeerde uit te leggen. Na de laatste poging van de DM zijn we dit keer redelijk snel in onze setjes gehesen en hebben we nadat we in het water waren meerdere The one who should not be named gespot tijdens de duik, in 1 woord fantastisch. Ook na deze duik kwam iedereen met een glimlach boven water van oor tot oor.

 

En als laatste voor vanavond duik 4, de briefing was dit keer om 17.15 en hier is eigenlijk niks zinnigs meer over te vertellen want ben nog steeds vol de de eerdere ontmoetingen met The one who should not be named en ik eigenlijk niks meer van deze duik heb opgeslagen.

 

Al met al was het WEER een fantastische dag en staat bij een ieder deze beelden op zn netvlies gebrand.

Note ilja: voor mensen die niet duiken: the one who should not be named zijn: een mantaray en een walvishaai!

 

 


Powered by Joomla!. Designed by: Modern Business template  Valid XHTML and CSS.