forex trading logo

tweets

Let's go diving PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Remco & Ilja   
woensdag 26 februari 2014 15:09

22 februari 2014: Carola

Vanmorgen konden we uitslapen!!! En wat is het toch heerlijk wakker worden zo heerlijk in het zonnetje in badpak en lekker te mogen duiken!! Aan boord hebben we verschillende mensen aan boord die ook de briefing doen voor elke duik Axl doet het top duidelijk en enthousiast, dan hebben we Lars.... Wat een belabberde briefing geeft hij hahaha onduidelijk en probeert grappig te zijn... Hij is wel heel aardig hoor daar ligt het niet aan maar als je na 5 jaar nog steeds zo'n briefing geeft dan heb je het nog niet goed begrepen.... Dan hebben we casy deze meid doet het ook erg enthousiast maar erg overdreven is tussen de duiken door beetje chagrijnig en heeft elke ochtend een kater..... Maar als ze dan de briefing doet is ze ineens heeeeel overdreven aardig.

Oké Lets go Diving!!!! Vandaag staat in het teken van de Diepduik specialty Luc Jolanda Richard en ik willen graag deze specialty doen dat betekend dat je dan tot 40 meter mag duiken ( het maximale voor de sportduiker) 1 van de duiken zijn we naar 36.9 meter geweest en de tweede duik moesten we op een leitje cijfers aanwijzen en Daniël was er ook bij als instructeur die had ook kleurtjes bij zich die op diepte een heel andere kleur zijn als boven water, ook had hij een plastic water flesje meegenomen en op diepte is ie dan helemaal verkreukeld en in elkaar gewrongen. Dat komt omdat door de waterdruk van ongeveer 4,5 bar de lucht in het flesje van 1 bar samenperst. Bij het opstijgen word de druk weer gelijk en komt het flesje in zijn oorspronkelijke staat terug. En we zijn geslaagd!!!!

Vandaag stonden er drie duiken op het programma maar guido was niet zo lekker en ik heb last van mijn oren dus druppelen en spoelen en pijnstillers genomen ik wil morgen nog effe de laatste twee duiken dus de laatste duik hebben we overgeslagen gelukkig hebben ze niks bijzonders gezien zoals dolfijnen en haaien anders baal ik helemaal!!!

Vanavond stond in het teken van een party cocktail en een BBQ en ik heb eindelijk is lekker gegeten hahaha het vlees was lekker de hele tijd was net veeeeeeel te pittig voor mij maar nu was het lekker!!! We hebben lekker op het dek gezeten in T-shirtje en een heerlijk windje zoooo heerlijk te weten dat het in Nederland gewoon geen zomer is hahahaha sorry luitjes!!!!

Hopen op morgen weer een mooie dag met vele mooie beesten!!!!!

 

Comments  

 
#1 M. Visser 2014-02-28 15:06
Nou, jullie zijn allemaal weer terug in het prachtige kikkerlandje. Toch is het heel leuk om te lezen hoe jullie dit allemaal hebben ervaren. Wat geweldig dat jullie geslaagd zijn voor jullie DM Jo en Carol. En wat jammer voor jullie dat de gezondheid sommige van jullie iets wat in de steek heeft gelaten. Toch al met al wacht ik weer op de rest van de prachtige story. En Remco en Ilja voor jullie geniet gewoon weer samen verder zodat dit verhaal voorlopig geen einde kent. :D
 
 


Powered by Joomla!. Designed by: Modern Business template  Valid XHTML and CSS.