forex trading logo

tweets

Home wereldreis 2013/2014 Thailand Onze eerste dag in Phuket. Wat een toeristenstad zeg en wat een drukte.
Onze eerste dag in Phuket. Wat een toeristenstad zeg en wat een drukte. PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Remco & Ilja   
woensdag 05 maart 2014 02:50

24 februari 2014: Jolanda,

Overal de zelfde kramen met dezelfde producten nou dat hadden we gauw gezien op naar een padi duikwinkel om te kijken of er nog gedoken kan worden bij het eiland PiPi voor diegene die daar nog zin in hebben. Wat hebben we weer prachtig weer zeker 40 graden op naar het zwembad om even bij te komen. Lekker even een uurtje je ogen dicht doen of lekker van het heerlijke zwemwater genieten.hapje en drankje erbij dan kan je vakantie niet meer stuk.

We besluiten om er vanavond op uit te gaan en wel naar de bekende roze buurt Paton bij de meeste van ons wel bekend.

Zo eerst op zoek naar vervoer voor 10 personen en wel zo goedkoop mogelijk. We gaan voor een tuk-tuk Max 6 personen maar zo eigenwijs als wij zijn stappen we met z'n allen in. De chauffeur werd er niet echt vrolijk van maar maar ging toch met ons op weg. Hij vond het op zich wel gezellig en knalde er keiharde muziek in zodat wij elkaar niet meer konden verstaan. De rit ging niet echt snel omdat de tuk-tuk niet op zoveel mensen was berekend als we de heuvels op gingen de snelheid daarvan kan je vergelijken met stapvoets lopen maar we zijn in

Ieder geval goed aangekomen in de beruchte buurt van Phuket. Eerst maar opzoek naar eten want dan begint de vakantie pas echt. Wat staat er vanavond op het menu alles is mogelijk maar deze keer is geen rijst. Het wordt Indiaas lekkere stoofpotjes. Met een volle buik op naar de beruchte straat. Wat een kermis zeg overal neonverlichting en reclame mega grote ijzeren tijgers e.d je kijkt je ogen uit.

In de kroegen dansende dames? Aan palen en hangend aan de bar wachtend op een toerist. Je moet het zien als een winkelstraat maar dan met een product haha. Je kijkt je ogen uit in een woord geweldig je moet hier geweest zijn als je in Phuket bent geweest. Zo nu nog even foto's maken voor het thuisfront en dan op naar de koffie want dat hebben we nog niet gehad. Dan weer een tuk-tuk zoeken om weer terug te gaan naar het hotel want we zijn niet allemaal even fit. De een heeft oorpijn de ander is misselijk en de rest is zwaar vermoeid. Hup weer met z'n allen in een tuk-tuk en met dezelfde snelheid stapvoets dus terug naar het hotel.

Nog even gezellig nakletsen van ons avontuur en onze bevindingen en dan lekker ons mandje in want voor sommige van ons is het morgen weer vroeg op om weer in hun duikpak te hijsen en van de onderwaterwereld te gaan genieten.

Conclusie van de stad Phuket leuk voor een paar dagen maar niet voor drie weken zonde van je vakantie er is zoveel moois te zien en te doen op de andere eilanden dat wil je gewoon NIET missen.

 

 


Powered by Joomla!. Designed by: Modern Business template  Valid XHTML and CSS.