forex trading logo

tweets

Laatste dag PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Remco & Ilja   
woensdag 05 maart 2014 02:51

25 februari 2014: marja

Alweer de laatste dag. Wat is het hard gegaan. Voor het eerst deze vakantie splits de groep zich op. De ene helft gaat duiken, en de andere helft moet wegens oorproblemen afhaken, en/of wil graag iets anders doen. Dus een verschillend programma.

De thuisblijvende dames vermaken zich bij de welbekende salonnetjes, en laten zich lekker verwennen. Er wordt lekker rondgehangen bij het zwembad, en een terrasje wordt gepakt. Ook de dokter wordt bezocht, om de oortjes weer goed te laten werken.

De rest gaat dus een dagje duiken en of snorkelen. De al gespoelde en in de tas gestopte duikspullen worden weer tevoorschijn gehaald, want eigenlijk waren we al klaar met duiken.

Voor Remco en ilja waren het geen nieuwe plekken om te duiken. In een ver verleden mochten zij hier al een keer duiken, en in gedachten zouden het dus mooie plekken zijn. Nou dat was het ook. Prachtig koraal en heel veel leven. Ook hier mochten we weer zeepaardjes aanschouwen. Ze blijven mooi! Al met al weer een leuke duikdag!

Terug in het hotel zaten de thuisblijvers al hongerig te wachten. Snel werden de duikspullen in de kamer gedumpt, en ging de groep op weg om een laatste avondmaaltijd te nuttigen. Op weg naar de pub werd Daniƫl nog even geknuffeld door een olifantje! Volgens mij had hij wel een klik met het beestje, en andersom.

Een beetje weemoedig zaten we bij elkaar. Dit was ons laatste avondje. Beetje terug kijken naar wat we gedaan hadden, en vooral Remco en ilja vooruitkijken naar wat ze nog gingen doen. Echt zo een laatste avond gevoel. Maar ja ook dat hoort er gewoon bij!

 

 


Powered by Joomla!. Designed by: Modern Business template  Valid XHTML and CSS.