forex trading logo

tweets

Home Wie zijn wij
Wie-O-Wie PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Remco & Ilja   
donderdag 21 oktober 2010 18:19

tango

Zoals de titel al doet vermoeden zijn wij Remco en Ilja.  Wij zijn fervent reizigers, duikers en dansers.

Na een intensieve carriere als wedstrijddansers hadden we na onze "pensionering in 2002" tijd en geld over om de wereld te gaan ontdekken. Na onze eerste voorzichtige stappen buiten Europa, Thailand te weten, kreeg het reisvirus ons stevig te pakken. Al snel volgden Maleisie, Nieuw-Zeeland, Singapore, Cambodja, Zuid-Afrika en nog veel meer.

In 2010 besloten we de stoute schoenen aan te trekken en voor 7 maanden op pad te gaan. Zuid-, en midden Amerika werd het plan. Na heel wat geregel en voorbereidingen zijn we vertrokken. Voor een deel volgens plan, voor een deel zoals het kwam. Met een positieve, flexibele insteek werd elke dag weer een fantastische dag! Verhalen , foto's en filmpjes van onze wereldreis en andere reizen zijn op de website te vinden.

Sinds kort zijn we weer op pad voor een 2e grote reis.......... vaste plannen over het tijdsbestek, we zien wel waar de wind ons brengt. Wel gaan we proberen om leuke, bijzondere en ontroerende ontmoetingen op te zoeken en vast te leggen. Dus hopelijk weer veel leuke verhalen en mooie films voor jullie. Gaan jullie deze keer weer met ons mee?

Via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. kun je ons bereiken en wij vinden het erg leuk om zo nu en dan wat van jullie te horen! Verzoeknummers kun je altijd aanvragen, of we ze draaien is natuurlijk de grote vraag!

Laatst aangepast op zondag 28 september 2014 10:42
 


Powered by Joomla!. Designed by: Modern Business template  Valid XHTML and CSS.